What we do

What we do: eventcatering

Met onze 2 foodtruckconcepten komen we naar je toe in de tuin, op het plein of op de festivalweide.

Les Filles du Bord de Mer

Taste i Like heeft haar roots aan ’t zeetje, en ja, stiekem zijn we daar heel trots op! Wij zitten pal aan de bron en serveren je de met ‘Les Filles du Bord de Mer’ de meest verse vis uit de Noordzee. Aan land gebracht met kilo’s visserswijsheid én tonnen liefde. Onze strandcabine op wielen komt naar je toe!

Onze klassiekers:

  • Garnaalkroketjes
  • Hollandse maatjes
  • Kibbeling met verse tartaar
  • Huisgemaakte fishburgers
  • Oesters

Het kan allemaal op maat en volledig naar wens.

Spithouse

Spithouse, everything chicken brengt je kip aan ‘t spit, maar dan zoveel meer dan dat. Sappige chicken wings, de enige echte spitburger & een spitpatat om u tegen te zeggen, dat alles bereid in en geserveerd aan onze foodtruck (voor de liefhebbers: een Amerikaanse GM uit 1996!). Met het meest malse kippenvlees van het land, zoniet de wereld, brengen wij je een snelle hap van likkebaardende topkwaliteit.

Onze klassiekers:

  • Classic burger: kip aan ’t spit tussen een broodje met caesardressing
  • Bacon black pepper: kip aan ’t spit tussen een broodje met bacon & zwarte pepersaus
  • Savoyard burger: kip aan ’t spit tussen een broodje met augurk en raclette kaas & BBQ saus
  • Breakfast burger: speciaal voor Tomorrowland ontwikkelde burger met kip aan ’t spit, cheddar, bacon, een eitje en BBQ saus

What we do: concepts

We hebben een voorliefde voor lekker eten en daarvoor kan je bij één van onze concepten terecht.

Fort Napoleon De Belevingsbrasserie

We willen de kinderen en volwassenen een onvergetelijke beleving bieden in onze brasserie en kozen ervoor om een volwaardige kindvriendelijke belevingsbrasserie uit te werken. Een plek waar kinderen kunnen dromen & spelen, en (groot)ouders kunnen ontspannen. De brasserie is zodanig ingericht dat er overal wel iets te ontdekken valt, er is een reuzengroot krijtbord, er zijn gekke spiegels, kinderen kunnen Napoleon aankleden & zich meten aan Napoleon en er is een heuse Napoleonzoektocht met schattenkaart. De Belevingsbrasserie is meer dan een plaats waar kinderen welkom zijn, ze staan hier op de eerste plaats. Voldoende beleving voor de kinderen, dat zorgt ongetwijfeld voor gelukkige ouders. Naast de brasserie zetten we ook heel hard in op events en B2B.

De Mol aan Zee

Met de Mol aan Zee werken we nauw samen met SBS en TWICE. Wij verzorgen de catering in de tijdelijke pop-up in Blankenberge. De volledige menukaart wordt door ons ontwikkeld. De keuken is telkens geïnspireerd op het land waar De Mol doorging en passen we dus elk jaar aan.