About us

Visie

Wij zijn simpelweg good food. Wij zijn de perfecte match voor jouw event of feest. Wij zijn passie en creativiteit. Wij zijn huisgemaakt. We’re on the road again. Onze missie vertalen in de praktijk, dat is iets waar we elke dag keihard en met veel ‘goesting’ aan werken. Hoe? Door met veel liefde voor het vak onze klanten een vlekkeloos feest of event te bezorgen. We vinden het belangrijk om lokale topkwaliteit te serveren en willen heel Vlaanderen hiervan laten meegenieten.

Missie

Wij hebben een voorliefde voor lekker eten en we willen mensen daarvan mee laten genieten. We zorgen voor alles: van ’t servies over de bediening en het perfecte menu tot de volledige organisatie. Kwaliteit, snelheid en totaliteit zijn de ingrediënten van ons bedrijf. Wat ook je reden is om te vieren, wij zetten de kers op de taart. Culinair en budgetair creëren we een verhaal op jóuw maat, van de festivalweide tot je eigen achtertuin of op één van onze unieke locaties.

Onze historie

Since 2013

Onze geschiedenis mag dan nog relatief pril zijn, ze geeft ons niettemin al heel wat redenen om trots te zijn. Ze laat ook nog veel moois vermoeden voor de toekomst.  Taste i Like groeide op amper negen jaar uit van een éénmanszaak tot een bedrijf met tientallen werknemers. Taste i Like zag in 2013 het levenslicht vanuit een passie en liefde voor lekker eten. Een zacht broodje met een heerlijk stukje kip aan ’t spit wie kan daar aan weerstaan? Spithouse was dan ook meteen een schot in de roos. Onze roots ligt aan ’t zeetje en ja, we zijn daar stiekem heel trots op! Een nieuw concept werd geboren, Les Filles voor de vrienden brengt het beste uit de Noordzee. De huisgemaakte garnaalkroketjes zijn ondertussen een bekende voltreffer.

2015

We reden met onze foodtrucks langs Vlaamse wegen en maakten in 2015 ons debuut op Tomorrowland. En toen ging het pijlsnel in de lucht voor Taste i Like. Na Tomorrowland volgden Cactus, Graspop, Barrio Cantina, North Sea Beer Festival, Nostalgie beach festival, Oostende voor Anker, …

Grote, kleine events, we gaan geen uitdaging uit de weg en zo ook niet toen Tomorrowland vroeg om spitburgers te voorzien op Tomorrowland Winter in Alpe D’Huez.

2020

Stilzitten kunnen we niet: in februari 2020 openden we pop-up De Waanzinnige Bar in het Fort Napoleon in Oostende. Nog geen maand later had het virus echter de hele wereld in z’n greep en konden alle plannen de kast in. Opgeven staat gelukkig niet in ons woordenboek: we verkochten langs de baan kip aan ’t spit en werkten in het Fort Napoleon een volledig nieuw concept uit, namelijk Fort Napoleon De Belevingsbrasserie.

In de zomer van 2020 werkten we nauw samen met SBS en TWICE, we openden in Blankenberge De Mol aan Zee. Een uniek pop-up concept waarbij de geserveerde gerechten telkens op een andere keuken geïnspireerd zijn. In 2022 komen alle tien de landen van De Mol aan bod.

2022

In 2022 zorgde de renovatie van het Fort Napoleon voor een nieuwe event- en feestlocatie. In maart 2022 verhuisden we naar een gloednieuw kantoor met bijhorend magazijn. Dit alles kan niet zonder een topteam. Quinten staat, tien jaar na de start van Taste i Like, nog steeds aan het roer van dit mooie schip. Maar dat doet hij niet alleen. Van 2018 tot begin 2023 stond Benny langs z’n zijde. Na vijf jaar, besloot hij een andere koers te gaan varen en niet langer actief deel uit te maken van de zaak. Sinds 2022 wordt Quinten hierin verder ondersteund door partners Niek, Marlène en Attila.

2023

Elf Oostendse restaurants presenteerden op 14, 15 & 16 oktober 2023 vol trots hun ambachtelijk gemaakte garnaalkroketten op het tweede Oostendse Garnaalkrokettenfestival. Onze huisgemaakte garnaalkroketjes vielen in de smaak zowel bij de professionele jury als bij het publiek! De garnaalkroket van De Belevingsbrasserie werd namelijk door de vakjury verkozen tot winnaar, terwijl we ook ook bij het publiek in de prijzen vielen met een bronzen medaille! Wat zijn we bijzonder trots, op onze garnaalkroketten én op ons team!

Toekomst

Taste i Like maakt deel uit van de Look i Like Group. We hebben een wendbaar team en een open cultuur, waar de warmte die zo eigen is aan familie-ondernemingen sterk aanwezig is. Het maakt ons tot een buitenbeentje in de onze sector en daar zijn we trots op!

Ons doel?

Jouw onze liefde voor eten doorgeven en ook… uw eerste gesprekspartner zijn voor uw feest of event.